Contacteer voor advies en installatie warmtepompen: plaatser KliMAX Comfort uit Diepenbeek, regio Hasselt, Limburg

Hernieuwbare energie is goedkoop én milieuvriendelijk!

Zou u graag op uw energiekosten besparen? En tegelijkertijd milieuvriendelijker verwarmen? Neem dan contact op met KliMAX Comfort (Diepenbeek, Limburg). Wij zijn specialisten in plaatsing, onderhoud en herstelling van lucht-lucht- en lucht-waterwarmtepompen.


Misschien denkt u bij een warmtepomp spontaan aan een leidingennetwerk in uw tuin? Dit is een mogelijkheid, maar daarnaast zijn er nog andere warmtepompsystemen voorhanden. KliMAX Comfort plaatst enkel lucht-lucht- en lucht-waterwarmtepompen. Deze systemen onttrekken warmte aan de buitenlucht, zijn eenvoudig te installeren en bieden een verwarmingsrendement dat al snel drie keer groter is dan bij een gasketel. Ze kunnen uw woning of kantoor verwarmen én koelen.


Ook interessant zijn de warmtepompboiler en zonneboiler, die voor sanitair warm water zorgen. Twee derde van de energie om het water te verwarmen wordt uit de lucht of zonnestralen gehaald, waardoor u tot 70% aan energiekosten kunt besparen. KliMAX Comfort heeft deze slimme oplossingen al in totaalprojecten geplaatst in combinatie met een gasketel of een lucht-luchtwarmtepomp.

KliMAX Comfort geeft u graag advies op maat bij de keuze van de juiste warmtepomp.

Bel meteen naar 0497 42 62 11!

Neem nu contact op