top of page

Contacteer voor advies en installatie van warmtepompen: plaatser KliMAX Comfort uit Diepenbeek, regio Hasselt, Limburg

Hernieuwbare energie is goedkoop én milieuvriendelijk!

warmtepompen

Zou u graag op uw energiekosten besparen? En tegelijkertijd milieuvriendelijker verwarmen? Neem dan contact op met KliMAX Comfort (Diepenbeek, Limburg). Wij zijn specialisten in plaatsing, onderhoud en herstelling van lucht-lucht- en lucht-waterwarmtepompen.

Misschien denkt u bij een warmtepomp spontaan aan een leidingennetwerk in uw tuin? Dit is een mogelijkheid, maar daarnaast zijn er nog andere warmtepompsystemen voorhanden. KliMAX Comfort plaatst enkel lucht-lucht- en lucht-waterwarmtepompen. Deze systemen onttrekken warmte aan de buitenlucht, zijn eenvoudig te installeren en bieden een verwarmingsrendement dat al snel drie keer groter is dan bij een gasketel. Ze kunnen uw woning of kantoor verwarmen én koelen.

Een warmtepompboiler zorgt voor sanitair warm water. Twee derde van de energie om water te verwarmen wordt uit de lucht gehaald. Een warmtepompboiler verbruikt tot wel 3 keer minder elektriciteit dan een elektrische boiler, waardoor u tot 70% aan energiekosten kunt besparen. KliMAX Comfort heeft deze slimme oplossingen al in totaalprojecten geplaatst met een gasketel of een lucht-luchtwarmtepomp.

KliMAX Comfort geeft u graag advies op maat bij de keuze van de juiste warmtepomp.

Bel meteen naar 0497 42 62 11!

bottom of page