top of page
airco

Installateur airconditioning Daikin en lucht lucht warmtepompen: contacteer KliMAX Comfort uit Diepenbeek, regio Hasselt, Limburg.

Een verkoelende oplossing op maat van uw woning of bedrijf

KliMAX Comfort uit Diepenbeek (Hasselt, Limburg) is een specialist in slimme oplossingen voor verkoeling. Hierdoor ontstaat ook een gezonde luchtvochtigheidsbalans. Wij zorgen met de juiste airconditioning voor een binnenklimaat op maat van uw wensen.

Wij plaatsen airco’s in woningen, winkels, restaurants en bedrijfspanden in het gepaste design. Alle toestellen die we installeren zijn van het kwaliteitsmerk Daikin en hebben hoge energielabels A+, A++ en A+++. U geniet dus sowieso van fabrieksgarantie, maar bij KliMAX Comfort kan u ook altijd terecht voor advies, onderhoud of herstelling. Klantvriendelijkheid en naservice dragen wij immers hoog in het vaandel.’

Onze huidige airco’s zijn uitgerust met inverter warmtepomptechnologie. Dankzij deze intelligente technologie zorgen we voor een uitgebalanceerd evenwicht tussen temperatuur en vochtigheid en dit met een lager energieverbruik dan alle voorgaande installaties. Ze kunnen zowel verwarmen als koelen. We kunnen ze leveren als single split of als multi split waarbij we tot vijf binnentoestellen koppelen aan één buitentoestel.

Wilt u meer weten over de airconditioningsoplossingen van KliMAX Comfort?

Bel dan naar 0497 42 62 11!

bottom of page