Voor installatie en onderhoud / herstelling van gasketels en centrale verwarming Vaillant, contacteer KliMAX Comfort uit Diepenbeek, regio Hasselt, Limburg.

Bespaar op uw verwarmingskosten dankzij KliMAX Comfort

Bent u op zoek naar een verwarmingsinstallateur? KliMAX Comfort uit het Limburgse Diepenbeek is een betrouwbaar adres voor de plaatsing en het onderhoud van centraleverwarmingssystemen op aardgas. U kunt zeker zijn van een veilige installatie, onderhoud of reparatie.

KliMAX Comfort plaatst bij voorkeur condensatieketels op gas van het topmerk Vaillant. Iedere klant raden wij deze kwaliteitsketels aan, omdat ze niets dan voordelen bieden. Een condensatieketel is zeer zuinig en milieuvriendelijk, omdat er warmte gerecupereerd wordt uit de rookgassen. Bij een klassieke ketel gaat die warmte via de afvoer en schoorsteen verloren. U kunt zo tot 35% of meer aan stookkosten besparen. De elektronische gas-luchtregeling van de brander past het vermogen van de ketel aan op basis van de warmtevraag. Zo wordt er nooit meer warmte geproduceerd dan nodig is. De ketels zijn bovendien heel compact, gebruiksvriendelijk en uiterst veilig. In combinatie met een warmtepompboiler kunt u ook heel zuinig in warm water voorzien.

KliMAX Comfort voert ook onderhoud en herstellingen uit aan gasketels van het merk Vaillant.

Kies voor een condensatieketel en neem contact op met KliMAX Comfort!

Neem nu contact op